Prednosti

Velika izpostavljenost v urbanem okolju: Oglaševanje na prostem v večjih mestih doseže veliko število ljudi, saj je cirkulacija prebivalstva v mestih visoka.

Lokacijsko ciljano oglaševanje: MOBIL JUMBO vam omogoča postavitev oglasa na pravo lokacijo v vseh slovenskih mestih, kjer poslujete. Omejite oglaševanje na lokacije, kjer boste zagotovo našli svojo ciljno populacijo!

Sledenje ciljni populaciji oglasa: Vaš MOBIL JUMBO premični oglas ni omejen na eno lokacijo, med potekom oglaševalske akcije se lahko večkrat premakne. In večkrat kot vaš kupec vidi isti MOBIL JUMBO oglas na različnih lokacijah, bolj si ga bo zapomnil.

Manjše omejitve pri želeni lokaciji oglasa: Fiksni oglasni panoji (jumbo plakati) vam ponujajo izbiro med zakupljenimi lokacijami, kjer želi oglaševati večina oglaševalcev, to pa ni nujno, da je tudi najboljša izbira za vas. Z MOBIL JUMBO premičnimi oglasi na prostem vi določite svojo želeno lokacijo in cena ni odvisna od popularnosti te lokacije pri drugih oglaševalcih. Vaš MOBIL JUMBO oglas bo viden tudi tam, kjer drugače ni jumbo plakatov ali pa so vam cenovno nedosegljivi.

Fleksibilnost oglaševalske akcije: Pri vedno večji konkurenci na trgu je vedno bolj pomembna prilagodljivost. MOBIL JUMBO oglaševalska akcija je popolnoma prilagojena vašim željam. Sami lahko določite več lokacij, dnevne, tedenske premike med njimi ob točno določeni uri in po točno določeni poti.

Premikajoča se reklama pritegne večjo pozornost: Splošno znano je, da premikajoči se predmeti bolj pritegnejo našo pozornost, kot statični - zakaj bi bilo z oglasom drugače? Premikajte svoj MOBIL JUMBO premični oglas in opaženi boste!

Izkoriščanje prometnih zastojev: Zastoji v prometu so vsak dan bolj pogosti in predstavljajo izgubljeni čas voznikov in sopotnikov. Izkoristite njihovo pozornost in se z njimi zataknite v prometu z MOBIL JUMBO premičnim oglasom.

Visok učinek glede na ceno: Med premikanjem dosegajo MOBIL JUMBO premični oglasi na prostem dvakrat višji učinek v primerjavi s fiksnimi oglasi na prostem (jumbo plakati), cena pa je primerljiva.

Prednosti - Mobil jumbo premicni oglasi na prostem, oglaševanje na vozilih

Pripravi za tisk

 
povezava na cenik

Single market Ltd., Office 7 35-37 Ludgate Hill, London, England, EC4M 7JN,
Tel.: 040184184, info@famousmedia.si